Φως στο... τούνελ για Οφόε και Εμενίκε

Παρατηρείται μία κινητικότητα γύρω από τον Βέλγο χαφ και τον Νιγηριανό επιθετικό, τα δύο μεγαλύτερα «αγκάθια» του Ολυμπιακού από τη λίστα των «κομμένων».

Φως στο... τούνελ για Οφόε και Εμενίκε

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να λύσει μόνο τα θέματα του Ποντένσε ή του Γουίλιαν Αράο. Αν ήταν μόνο το κομμάτι της ενίσχυσης, όλα θα ήταν υπέροχα στο λιμάνι.

Δυστυχώς για τους «ερυθρόλευκους», αποδεικνύεται μεγάλος πονοκέφαλος ο τομέας των αποχωρήσεων με τα ονόματα των Οτζίτζα Οφόε και Εμάνουελ Εμενίκε να βρίσκονται σε περίοπτη θέση!

Τις τελευταίες μέρες φαινόταν ο Νιγηριανός επιθετικός να ήταν πιο δραστήριος. Παρότι είναι στο Λονδίνο και συνεχίζει την… άδεια γάμου του, δείχνει να «καίγεται» λίγο περισσότερο από τον Οφόε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το ενδιαφέρον της τουρκικής Γκεζτεπέ είναι υπαρκτό. Απλώς εδώ υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια: Ο Εμενίκε ναι μεν φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Σμύρνης, αλλά οι Τούρκοι δεν έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, γιατί πολύ απλά δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή πρόταση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Οφόε, φαίνεται πώς έχει αρχίσει να υπάρχει φως στο τούνελ! Ο Βέλγος είχε αρχίσει να εξελίσσεται σε μεγαλύτερο «αγκάθι» από τον Εμενίκε. Κι αυτό, γιατί για να φύγει από τον Ολυμπιακό, θέλει να πάει σε ομάδα που θα του προσφέρει ένα συμβόλαιο γύρω στο εκατομμύριο.

Συζητιέται λοιπόν έντονα το όνομά του στην Λισσαβώνα για λογαριασμό της Σπόρτινγκ. Τα «λιοντάρια» τον ήθελαν και τον χειμώνα. Τώρα φέρεται να τον συζητάει η νέα διοίκηση της Σπόρτινγκ και δεν αποκλείεται τελικά να βρεθεί άκρη από Πορτογαλία για την αποχώρηση του Οφόε.