Δείτε τι έκανε ο Φορτούνης μετά το τέλος του ματς Ολυμπιακός- Βολφσμπέργκερ (vid)

ΒΕΡΓΚΛ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού από το Βεργκλ ο Κώστας Φορτούνης όντας σκασμένος πήγε ξανά στο σημείο που τραυματίστηκε. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του fosonline.gr.

Δείτε τι έκανε ο Φορτούνης μετά το τέλος του ματς Ολυμπιακός- Βολφσμπέργκερ (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Βολφσμπέργκερ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το γήπεδο στο 27ο λεπτό λόγω τραυματισμού.

Η πρώτη διάγνωση του διεθνούς άσου κάνει λόγο για στροφική κάκωση αριστερού γόνατος. Το θετικό είναι ότι δεν έχει χτυπήσει στο πόδι που είχε πάθει τη ζημιά πριν δύο καλοκαίρια ξανά στην Αυστρία.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο Φορτούνης ελπίζοντας τα πράγματα να μην είναι τόσο σοβαρά όσο φάνηκαν στην αρχή.

Ο ίδιος είχε ξεκινήσει την προετοιμασία με τρομερή ψυχολογία και διάθεση και μετά τον τραυματισμό του δεν μπορούσε να κρύψει τη στεναχώρια του. Σκασμένος ο «Φόρτου» δεν μιλιόταν μη μπορώντας να πιστέψει ότι έχει τραυματιστεί. Αισθανόταν πολύ καλά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και ο τραυματισμός τον έριξε πολύ.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο του fosonline.gr λίγη ώρα πριν φύγει η αποστολή του Ολυμπιακού από το Βεργκλ, ο Φορτούνης μπήκε στο γήπεδο. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πήγε προς το σημείο που τραυματίστηκε και δείχνει σαν να ψάχνει τη λακκούβα που πάτησε και του έκανε τη ζημιά.