«Καλύπτει και Μπακαγιόκο και Ρουίθ ο Καμαρά»!

Νέοι ύμνοι στη Νάπολι για το ενδεχόμενο απόκτησης του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό. Πώς σχολίασε τον Αφρικανό άσο Ιταλός δημοσιογράφος. 

«Καλύπτει και Μπακαγιόκο και Ρουίθ ο Καμαρά»!

Παίκτη ικανό να γίνει ηγέτης της Νάπολι στη μεσαία γραμμή θεωρούν τον Μαντί Καμαρά στο περιβάλλον της ιταλικής ομάδας που προσπαθεί αυτή την εποχή να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, με εμπόδιο τη διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Πάολο Ντελ Γκένιο που ασχολείται με τα θέματα της Νάπολι, μίλησε στο Tele A και αναφέρθηκε στον Καμαρά, λέγοντας αρχικά ότι οι πρόσφατες αποθεωτικές δηλώσεις για τον Αφρικανό από τον παλιό άσο και νυν αθλητικό διευθυντή Σαλβατόρε Μπάνι δείχνουν πολλά σχετικά με τον διακαή πόθο της ιταλικής ομάδας για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων ο Ντελ Γκένιο είπε ότι ο Καμαρά μπορεί να προσφέρει στη Νάπολι μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με τον Μπακαγιόκο (που επιστρέφει στην Τσέλσι), αλλά και να αντικαταστήσει εφόσον φύγει τον Ισπανό χαφ Φαμπιάν Ρουίθ, ο οποίος έχει προτάσεις από άλλα κλαμπ. Ο Καμαρά χαρακτηρίζεται ως παίκτης με διαφορετικά στοιχεία από τον Ρουίθ, αλλά με τα προσόντα να πετύχει σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Serie A που όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της για τη νέα περίοδο.

Να σημειώσουμε ότι ο Γάλλο Τιεμουέ Μπακαγιόκο κοστολογείται γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ και ο Ισπανός Φαμπιάν Ρουίθ περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ!