Κουντέ: «Είμαι γρήγορος, με δυνατό σουτ και καλός στην οργάνωση του παιχνιδιού» (vid)

Ο Πιερ Κουντέ αποκαλύπτεται στον κόσμο του Ολυμπιακού. Μιλάει για τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης και δηλώνει διψασμένος για τίτλους και Champions League!

Κουντέ: «Είμαι γρήγορος, με δυνατό σουτ και καλός στην οργάνωση του παιχνιδιού» (vid)

Ο 25χρονος Καμερουνέζος άσος των ερυθρόλευκων έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Olympiakos TV και εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τίτλους και να φτάσει μακριά στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Κουντέ:

"Ήρθα για να κερδίσω όσους περισσότερους τίτλους γίνεται, να πάω όσο πιο μακριά μπορώ στο Champions League και κυρίως να παίζω στο Champions League όλες τις σεζόν που θα είμαι εδώ. Ακόμη κι όταν φύγω θέλω να παίζει ο Ολυμπιακός στο Champions League" σχολίασε αναφορικά με τους στόχους στη νέα του ομάδα.

Για τα δυνατά του χαρακτηριστικά δήλωσε: "Η ταχύτητα, πιστεύω ότι είμαι ένας πολύ γρήγορος παίκτης. Ακόμη ότι διαβάζω το παιχνίδι καλά. Επίσης έχω καλό σουτ, πολύ δυνατό, έχω καλή οπτική, οργανώνω το παιχνίδι κι επίσης είμαι καλός στην ανάκτηση της μπάλας".

Ανυπομονώ να προσαρμοστώ στον καινούργιο μου σύλλογο, στις νέες συνθήκες με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω λοιπόν οι συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ γρήγορα και να συνεισφέρω, ώστε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα".

Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για τα μηνύματα που μου στέλνουν στα σόσιαλ μίντια, καθώς επίσης και όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν μέσα στη νύχτα για να με υποδεχθούν στο αεροδρόμιο. Εκτιμώ λοιπόν πολύ την αγάπη τους κι ελπίζω να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο".