Ενθουσιασμός στο Καμερούν για Κουντέ και Ολυμπιακό

Με μεγάλη ικανοποίηση αντιμετωπίζεται στην πατρίδα του Πιερ Κουντέ η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό λόγω Εθνικής. 

Ενθουσιασμός στο Καμερούν για Κουντέ και Ολυμπιακό

Το ταξίδι για την Ελλάδα ώστε να υπογράψει στον Ολυμπιακό κάνει ο Πιερ Κουντέ και το μεσημέρι της Τρίτης (22/6-15.00) θα γίνει δεκτός από τους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ για το τελικό στάδιο της μεταγραφής του, μετά τη συμφωνία με την Μάιντς.

Ο Πιερ Κουντέ συστήνει τον... Πιερ Κουντέ πριν έρθει στον Ολυμπιακό (vids)

Η είδηση έχει ήδη λάβει έκταση σε μεγάλα ΜΜΕ της Ευρώπης που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ειδικά στην Γερμανία, αλλά στο Καμερούν αντιμετωπίζεται με...ενθουσιασμό. Κι αυτό γιατί ο Κουντέ είναι από τους κορυφαίους παίκτες της πατρίδας του, με συνέπεια να υπολογίζεται ως ένα από τα βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας. Το Καμερούν έχει προκριθεί στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και τόσο το τεχνικό επιτελείο (με Πορτογάλο κόουτς) όσο και τα media θεωρούν ότι είναι σημαντικό για τον Κουντέ να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Κάτι που στην Μάιντς δύσκολα θα συνέβαινε με την αλλαγή προπονητή.

Ο Κουντέ έχει παίξει το τελευταίο διάστημα τέσσερις αγώνες με το Καμερούν και τον περασμένο Μάρτιο πέτυχε το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο, σε ήττα 3-1 από το Πράσινο Ακρωτήριο. Με το νέο άσο του Ολυμπιακού να ανοίγει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.