Νίκησε και παραμένει πρώτη η Ντιναμό Τιφλίδας

Με νίκη συνέχισε η Ντιναμό Τιφλίδας (2-0 στο τοπικό ντέρμπι τη Λοκομοτίβι) και συνεχίζει στην κορυφή εν αναμονή Νέφτσι και Ολυμπιακού.

Νίκησε και παραμένει πρώτη η Ντιναμό Τιφλίδας

Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Γεωργίας η Ντιναμό Τιφλίδας υπό τις οδηγίες του Καχαμπέρ Τσχαντάντζε, ο οποίος την ανέλαβε από τα τέλη Μαΐου και την έχει επαναφέρει στην κορυφή, μαζί με την Ντιναμό Μπατούμι που και πέρυσι ήταν ο βασικός αντίπαλός της για τον τίτλο.

Η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στο δεύτερο προκριματικό του Champions League (αν καταφέρει πρώτα να αποκλείσει τη Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν) επικράτησε με 2-0 της Λοκομοτίβι Τιφλίδας στο τοπικό ντέρμπι για τη 18η αγωνιστική.

Πρωταγωνιστής για τη νίκη ήταν ο 21χρονος φορ Γκιόργκι Γκαμπεντάβα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 17΄και πέτυχε το δεύτερο γκολ με πέναλτι στο 65΄.

Η Ντιναμό έπαιξε με τους Κβασχβάντζε, Κομπούρι, Σιμόν, Βίκτορ, Σπόρκσλεντε, Χαραμπάντζε (59΄Μορχιλάντζε), Ράντιν (68΄Γκανγκίτζε), Παπάβα (68΄Καρντάβα), Κούτσια (77΄Μεκβαμπισβίλι), Γκαμπεντάβα (78΄Αχβλεντιάνι), Μάρουσιτς