Αυτός δεν θα παίξει με Ολυμπιακό

Η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού, Νέφτσι Μπακού, παραχώρησε ένα από τα βασικά στελέχη της. 

Αυτός δεν θα παίξει με Ολυμπιακό

Μεταγραφική υπόθεση ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (16/6) για τη Νέφτσι Μπακού, την πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν που μπορεί να είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη δεύτερη προκριματική φάση του Champions League.

Πρόκειται για παραχώρηση του βασικού αριστερού μπακ της, του 23χρονου Άντον Κρίβοτσιουκ, ο οποίος υπέγραψε και παρουσιάστηκε από την πολωνική Βίσλα Πλοκ.

Ο διεθνής με το Αζερμπαϊτζάν (18 φορές) ποδοσφαιριστής ήταν στην σεζόν που ολοκληρώθηκε από τα σημαντικά στελέχη της Νέφτσι στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ συνολικά στην υποψήφια αντίπαλο του Ολυμπιακού αγωνίστηκε 106 φορές και σημείωσε 10 γκολ.

Ο γεννημένος στην Ουκρανία ποδοσφαιριστής ήθελε να αποχωρήσει καθώς στην ομάδα του υπάρχει ένας άλλος παίκτης που επίσης αγωνίζεται στην πλευρά και παίρνει αρκετές συμμετοχές, ο Βραζιλιάνος Ταλίσον, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Γκουαρανί και λογικά αυτός θα είναι ο παίκτης που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη θέση, εφόσον φυσικά η Νέφτσι αποκλείσει νωρίτερα την Ντιναμό Τιφλίδας.