Παραιτήθηκε ο Πίκουλας από την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Ο Αντώνης Πίκουλας αποτελεί παρελθόν για την Ακαδημία του Ολυμπιακού, καθώς παραιτήθηκε από το πόστο του διευθυντή.

Παραιτήθηκε ο Πίκουλας από την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Αρκετές είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Οι εξελίξεις τρέχουν με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να αναλαμβάνει την Β' ομάδα των Πειραιωτών. Αλλαγές, όμως, γίνονται και σε διοικητικό επίπεδο. Ο διευθυντής της Ακαδημίας, Αντώνης Πίκουλας, υπέβαλλε την παραίτηση του λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο κ. Πίκουλας σκοπεύει να ασχοληθεί με νέα εκδοτικά εγχειρήματα (τις ιστοσελίδες radar.gr και klik.gr) κι έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του. Ήταν κάτι που το είχε κάνει γνωστό στους συνεργάτες του κατά τη διάρκεια της σεζόν, αφού τους είχε ενημερώσει πως αυτή η χρονιά θα ήταν η τελευταία του χρονιά στο πόστο του διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Στις Ακαδημίες των πρωταθλητών Ελλάδας ενσωματώθηκε τον Απρίλιο του 2019 και είχε το ρόλο του συνδετικού κρίκου με τη διοίκηση. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς έγινε διευθυντής της Ακαδημίας των "ερυθρόλευκων". Οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο και πλέον ο Θόδωρος Ελευθεριάδης με τον Αντώνη Νικοπολίδη αναλαμβάνουν να "τρέξουν" το αγωνιστικό κομμάτι της Ακαδημίας, ενώ το διοικητικό σκέλος (μεταγραφές, συμβόλαια) περνάει στη γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου.

Οι αλλαγές στην Ακαδημία του Ολυμπιακού θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα αφήσει την Κ15 για να αναλάβει την Β' ομάδα των Πειραιωτών. Επομένως κι εκεί ανοίγει μία θέση. Οι πληροφορίες, ωστόσο κάνουν λόγο και γι' άλλες αλλαγές.