«Τρέλα» στη Γαλλία με Ολυμπιακό!

Διαδοχικά ρεπορτάζ στην Γαλλία για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ενισχυθεί στην επίθεση παρότι πήρε άνετα τον τίτλο. Τι λένε για Φεγκουλί, Ονιεκούρου, Ντελ Καστίγιο, Μπουανγκά, Ενταό.

«Τρέλα» στη Γαλλία με Ολυμπιακό!

Μια σειρά από δημοσιεύματα υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στην Γαλλία σχετικά με τις μεταγραφικές επιδιώξεις του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ, αλλά αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα (διότι δεν έχουν ουσιαστικές νεότερες πληροφορίες) είναι ο... θαυμασμός τους για την εμπλοκή σε τέτοια σενάρια και με δυνατά ονόματα μιας ομάδας που κατέκτησε με άνεση τον τίτλο στην περσινή σεζόν.

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ εύκολα πρωταθλητής, αλλά δεν ησυχάζει για την επόμενη περίοδο και κοιτάζει να ενισχυθεί ειδικά στην επίθεση», τονίζουν στην Γαλλία και αναφέρονται σε παίκτες που έχουν ή είχαν σχέση με το γαλλικό πρωτάθλημα.

Για τον Φεγκουλί λένε ότι η πιθανή παραμονή του Ονιεκούρου στην Γαλατά, πιθανώς να τον στείλει στον Ολυμπιακό.

Για τον Ονιεκούρου ότι προτιμά να μείνει στην Τουρκία, αλλά εάν η Γαλατά δεν τον αγοράσει από την Μονακό τότε όλα είναι ανοιχτά για τον Ολυμπιακό (σ.σ. δεν ισχύει θέμα περί απόρριψης πρότασης, ο Ονιεκούρου έχει ζητήσει από την Μονακό να περιμένει τις εκλογές της Γαλατά, ενώ η Μονακό επίσης περιμένει τους Τούρκους μήπως ενεργοποιήσουν έως το τέλος του μήνα την οψιόν)

Για τον Ντελ Καστίγιο και τον Μπουανγκά να είναι ψηλά στην ελληνική λίστα, με τον παίκτη της Ρεν να είναι πιο προσιτός οικονομικά σε σχέση με αυτόν της Σεντ Ετιέν.

Αλλά και για τον Ενταό αναδημοσιεύουν τα ρεπορτάζ της Τουρκίας περί συμφωνίας Ολυμπιακού-Φατίχ για τον Σενεγαλέζο, τα οποία πάντως δεν επιβεβαιώνονται σε καμία περίπτωση. Σε ό,τι έχει να κάνει με συμφωνία δηλαδή...