Copa America: Νίκη με Ρομέρο η Παραγουάη, γκολάρα ο Μέσι στο Αργεντινή - Χιλή 1-1 (vids)

Αργεντινή και Χιλή αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, στην πρεμιέρα τους στο φετινό Copa America.

Copa America: Νίκη με Ρομέρο η Παραγουάη, γκολάρα ο Μέσι στο Αργεντινή - Χιλή 1-1 (vids)

O Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ στο 33' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και στο 43' ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Βιδάλ (εξετάστηκε στο VAR, αλλά ο διαιτητής δεν διαπίστωσε παράβαση).

Στο 52' η Χιλή ισοφάρισε με... επεισοδιακό τρόπο. Σε φάση διαρκείας στα καρέ των Αργεντινών ο Βιδάλ δέχθηκε κλοτσιά από τον Ταλιαφίκο και έπειτα από εξέταση της φάσης στο VAR, υπέδειξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Βιδάλ, αλλά ο Μαρτίνεζ με τη βοήθεια του δοκαριού έσωσε αρχικά την εστία του, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο Βάργκας, με κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1.

Αργεντινή: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μοντιέλ (86' Μολίνα), Λούκα Μαρτίνες, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Ντε Πολ, Παρέδες (68' Παρέδες), Λο Σέλσο (68' Λο Σέλσο), Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες (81' Αγκουέρο), Γκονσάλες (81΄Κορέα)

Χιλή: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ (84' Ρόκο), Μαριπάν, Μένα, Βιδάλ (85' Αλακρόν), Πούλγκαρ, Αρανγκίς, Παλάσιος (77' Μπρερετόν), Βάργκας (77' Πινάρες), Μενέσες (90+3' Γκαλντάμες)

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Παραγουάη επικράτησε 3-1 της Βολιβίας, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 10' με πέναλτι ο Σααβέντρα και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Σεουλάρ. Η Παραγουάη ισοφάρισε με τον Κακού Ρομέρο στο 62ο λεπτό και στη συνέχεια ο Άνχελ Ρομέρο πέτυχε δύο γκολ (65' και 80') για το τελικό 3-1.