«Καμαρά ο Νο1 στόχος για Νάπολι, αλλά και ο ακριβότερος»

Στη Νάπολι θέλουν τον Μαντί Καμαρά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, αλλά ψάχνουν και εναλλακτικές (Ντουκουρέ, Θόρσμπι) εάν δεν φτάσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Τώρα λένε ότι δεν μπορούν να υπερβούν τα 12 εκατ. ευρώ. 

«Καμαρά ο Νο1 στόχος για Νάπολι, αλλά και ο ακριβότερος»

Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρώτος στόχος της Νάπολι για τη μεσαία γραμμή της στη νέα σεζόν παραμένει ο Μαντί Καμαρά. Και ότι η ιταλική ομάδα θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσει τον διεθνή άσο από την Γουινέα προσπαθώντας να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Εάν πιστέψουμε, όμως, σημερινά (14/6) ρεπορτάζ στην Ιταλία δεν είναι καθόλου απλό για το νέο προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι και τον αθλητικό διευθυντή Κριστιάνο Γκιντόλι να προσεγγίσουν τον Καμαρά με βάση τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Νάπολι διαρρέει ότι δεν μπορεί να δώσει παραπάνω από 12 εκατ. ευρώ για τον Αφρικανό μέσο, την ώρα που ο Ολυμπιακός αρχίζει τις συζητήσεις από τα 20 εκατ. ευρώ. Κι όπως ίσως αναμενόταν, η Νάπολι παρουσιάζει κι άλλους στόχους της που είτε την ενδιαφέρουν πραγματικά είτε το κάνει για λόγους τακτικής.

Αναφέρονται και πάλι τα ονόματα του 21χρονου Σεκ Ντουκουρέ της Λανς (21 ετών από το Μάλι), ο οποίος όμως κοστολογείται 15 εκατ. ευρώ από την ομάδα του και επίσης θεωρείται πολύ ακριβός για την ιταλική ομάδα. Πιο προσιτές είναι οι περιπτώσεις του Κροάτη Τομά Μπάσιτς της Μπορντό (ο οποίος, όμως, βρίσκεται πιο κοντά στην Μπενφίκα) και του Μόρτεν Θόρσμπι. Για τον διεθνή Νορβηγό μέσο η Σαμπντόρια ζητάει 8 εκατομμύρια και η Νάπολι έχει κάνει κρούση για 6,5. Συνεπώς είναι μια μεταγραφή που μπορεί να γίνει πιο εύκολα.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο Καμαρά είναι μια πολύ πιο ποιοτική λύση, με δύναμη και τεχνική επιπέδου Champions League και ότι η Νάπολι τον έχει στην κορυφή της λίστας της. Αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να πλησιάσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.