Προς Πάρμα ο Μπουφόν, τι λένε για Ολυμπιακό

Στην Ιταλία αποκαλύπτουν ότι ο Τζίτζι Μπουφόν θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Πάρμα και ότι μίλησε και με τον Ολυμπιακό που τον ενδιέφερε, αλλά δεν ήθελε να μείνει μακριά από την οικογένειά του. 

Προς Πάρμα ο Μπουφόν, τι λένε για Ολυμπιακό

Να κλείσει την καριέρα του στην Πάρμα, επιστρέφοντας εκεί έπειτα από μία εικοσαετία τεράστιας καριέρας σε Γιουβέντους και εθνική Ιταλίας έχει αποφασίσει ο Τζίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην πατρίδα του.

Ο 43χρονος τερματοφύλακας με βάση την ανάλυση που κάνει στο σημερινό (14/6) φύλλο της η Tuttosport θέλει να κλείσει εκεί τον κύκλο της καριέρας του, να παίξει ξανά στη Serie A και να διεκδικήσει συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2022 με την Εθνική, ολοκληρώνοντας στην ομάδα που τον ανέδειξε αυτή τη μυθική πορεία του στα γήπεδα σε ηλικία 45 ετών!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας, ο Μπουφόν είχε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας, οι οποίες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες, αλλά τελικά έχει προτιμήσει να είναι κοντά στην οικογένειά του και να μη φύγει από την Ιταλία.

Επειδή έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα πάρα πολλά (ακόμη και «φλερτ» με Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα για αναπληρωματικός), καλό θα είναι να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, αλλά στην Ιταλία εκτιμούν ότι ο μεγάλος γκολκίπερ θα υπογράψει τελικά με την Πάρμα.