Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει θέμα Μανωλά - Εκτός λογικής

Δεν υπάρχει θέμα με Κώστα Μανωλά για τον Ολυμπιακό - Δεν υπάρχει λογική, από τη στιγμή που ο παίκτης αμείβεται με 4.000.000 ευρώ ετησίως!

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει θέμα Μανωλά - Εκτός λογικής

Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό για μία διετία (2012-2014), κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις. Μάλιστα, διατηρεί από τότε μία εξαιρετική σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως γενικότερα και με τον ερυθρόλευκο σύλλογο. Δεν έχει κρύψει, μάλιστα, την αγάπη του για την ομάδα, σχολιάζοντας συχνά-πυκνά «είμαι Ολυμπιακός».

Βλέπετε, ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να εκτοξεύσει την καριέρα του και όχι μόνο. Το καλοκαίρι του 2014, μάλιστα, οι Πειραιώτες δεν του στάθηκαν εμπόδιο στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα (2014-2019), παραχωρώντας τον με μεταγραφή, ενώ το 2019 η Νάπολι έδωσε 36.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της!

Το ετήσιο κασέ του Έλληνα διεθνή στόπερ, πλέον, είναι στα 4.000.000 ευρώ (!) ετησίως, οπότε όπως γίνεται κατανοητό, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πλησιάσει σε αυτά τα χρήματα. Είναι εκτός λογικής και ελληνικής πραγματικότητας, οπότε τα... σενάρια από Ιταλία, δεν έχουν δόση αλήθειας. Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως επιστρέψει αλλά για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον, αποκλείεται!

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Παϊτίμ Κασάμι, ναι μεν υπάρχουν καλές σχέσεις οπως με ολους τους παίκτες που αποχωρούν , αλλά δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Τα «μαζεύουν» για Μανωλά, σίγουροι για Καμαρά