Τα «μαζεύουν» για Μανωλά, σίγουροι για Καμαρά

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία για τις υποθέσεις Καμαρά, Μανωλά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι. Βάζουν στο τραπέζι και Ουνάς. 

Τα «μαζεύουν» για Μανωλά, σίγουροι για Καμαρά

Επιμένουν με έμφαση σήμερα (13/6) στην Ιταλία σχετικά με την προσπάθεια της Νάπολι να αποκτήσει τον Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό και από τα δημοσιεύματα εκφράζεται αισιοδοξία εκ μέρους της ιταλικής ομάδας ότι η μεταγραφή του Αφρικανού μέσου θα γίνει με περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ, παρόλο που διευκρινίζουν ξανά ότι οι Πειραιώτες ζητούν 20 εκατομμύρια. Θεωρούν στην Ιταλία ότι ο Λαουρέντις θα καταφέρει με τη βοήθεια του Ραϊόλα που εκπροσωπεί τον παίκτη να ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή.

Αντιθέτως για την υπόθεση Μανωλά κρατούν αυτή τη φορά επιφυλάξεις. Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο παίκτης επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, αλλά οι όποιες συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε «εμβρυακό στάδιο». Κι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί τώρα μια τέτοια κίνηση από τη στιγμή που η Νάπολι ζητάει γύρω στα 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα άσο.

Τονίζεται επίσης ότι παρά τα σενάρια και τις σκέψεις που μπορεί να κάνει ο καθένας λόγω και της παρουσίας του Ραϊόλα που σχετίζεται επαγγελματικά και με τον Μανωλά, ότι δηλαδή υπάρχει ενδεχόμενο κάποια ανταλλαγής ή παρόμοιας συμφωνίας, δεν προκύπτει από καμία πλευρά κάτι τέτοιο. Και ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν μπορεί να γίνει επιστροφή του Μανωλά στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι παρά τη «μεγάλη επιθυμία του Έλληνα αμυντικού».

Τα ρεπορτάζ είναι διαρκή στην Ιταλία και για τις δύο υποθέσεις, οπότε αναμένεται συνέχεια ενδεχομένως και μέσα στην ημέρα με νεότερα. Θα πρέπει να προσθέσουμε ότι για τον Ολυμπιακό αναφέρεται και ότι η Νάπολι είναι διατεθειμένη να του προσφέρει τον διεθνή Αλγερινό εξτρέμ Αντάμ Ουνάς, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην Κροτόνε ως δανεικός (4 γκολ και 5 ασίστ), με τον 24χρονο άσο να μην είναι στο πλάνο του Σπαλέτι. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται η Σαμπντόρια και η Μπολόνια.