Ο Μπουφόν, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύματα στην Ισπανία εμπλέκουν τον Τζίτζι Μπουφόν με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και επαναφέρουν το «φλερτ» με Ολυμπιακό. 

Ο Μπουφόν, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός

Δεν έχει επιβεβαιωθεί σε καμία περίπτωση ότι ο Ολυμπιακός έχει κατά νου τη λύση του Τζίτζι Μπουφόν για τη νέα χρονιά, παρά το μπαράζ δημοσιευμάτων που έχει προηγηθεί αλλά και τη δήλωση του μάνατζερ του 43χρονου σπουδαίου Ιταλού τερματοφύλακα ότι θα του άρεσε να παίξει στην ελληνική ομάδα.

Ωστόσο το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκεται και σήμερα (12/6) σε ρεπορτάζ στην Βαρκελώνη που έχουν να κάνουν με την επόμενη ομάδα του Μπουφόν έπειτα από την αποχώρησή του από την Γιουβέντους και την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του για ακόμη ένα χρόνο.

Σύμφωνα με την Sport η Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση στον Μπουφόν να συνεχίσει εκεί ως δεύτερος, πίσω από τον Τερ Στέγκεν, αλλά ο Ιταλός την απέρριψε. Και ότι έχει μπει στη διεκδίκησή του η Ρεάλ Μαδρίτης λόγω και της παρουσίας του Κάρλο Αντσελότι.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μπουφόν έχει απασχολήσει κι άλλα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης όπως η Πόρτο, ο Ολυμπιακός, η Γαλατά και η Πάρμα...