Θυμήθηκαν τον Νικοπολίδη «Τι κάνει ο Έλληνας Τζορτζ Κλούνι του 2004»;

Την πορεία του Αντώνη Νικοπολίδη στην Εθνική και στον Ολυμπιακό θυμήθηκαν σε αφιερώματά τους οι Ισπανοί ενόψει του EURO.

Θυμήθηκαν τον Νικοπολίδη «Τι κάνει ο Έλληνας Τζορτζ Κλούνι του 2004»;

Ο Έλληνας «Τζόρτζ Κλούνι» της μυθικής ομάδας του 2004 που κατέκτησε το EURO στην Πορτογαλία παραμένει αξέχαστος στους φίλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και ειδικά τώρα που αρχίζει η τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, 17 χρόνια από το ελληνικό έπος, γίνονται αφιερώματα στα διεθνή ΜΜΕ για τον Αντώνη Νικοπολίδη και τους άλλους διεθνείς εκείνης της μεγάλης εποχής του ποδοσφαίρου της χώρας.

Με τίτλο «τι κάνει τώρα ο Έλληνας Τζόρτζ Κλούνι του 2004», η ισπανική Cadena Ser αναφέρεται στην πορεία του Νικοπολίδη μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του στα 40 του χρόνια και πλέον στα 50 του να είναι στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου.

Στο θέμα τους οι Ισπανοί τονίζουν ότι ήταν για λίγο προπονητής της πρώτης ομάδας, αλλά και βοηθός του Μίτσελ και του Βίτορ Περέιρα, ενώ αναφέρεται και η συνεργασία του για αρκετά χρόνια με την ΕΠΟ και η θητεία του στον πάγκο των μικρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας.

Αξέχαστες εποχές, αξέχαστοι πρωταγωνιστές. Δυστυχώς με την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 να είναι εκτός EURO αυτή τη φορά...