Το αντίο της Σπόρτινγκ Χιχόν στον Τσούμιτς που επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Η Σπόρτινγκ Χιχόν αποχαιρέτισε τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία.

Το αντίο της Σπόρτινγκ Χιχόν στον Τσούμιτς που επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Πριν λίγες ημέρες ο Νίκολα Τσούμιτς ενημερώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά. Ο Σέρβος εξτρέμ είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν με την οποία έπαιξε συνολικά σε 31 παιχνίδια με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Ο 22χρονος Σέρβος κατάφερε στο δεύτερο μισό της σεζόν να βρει τα πατήματα του και να πάρει αρκετά ματς στα πόδια του. Κάπως έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον πάρει στην προετοιμασία για να τον τσεκάρει και να του δώσει μία ευκαιρία να κερδίσει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Πέρσι το καλοκαίρι με τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσε να του δώσει τις ευκαιρίες που θα ήθελε για να έχει πλήρη εικόνα για την αξία του. Το τέλος της καριέρας του στη Σπόρτινγκ Χιχόν επιβεβαιώθηκε και από την ίδια την ισπανική ομάδα, η οποία με ανάρτηση της στα social media αποχαιρέτισε τον Σέρβο ακραίο επιθετικό. Οι Ισπανοί επιβεβαίωσαν έτσι ότι η συνεργασία τους με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε.

Και ο ίδιος, ωστόσο με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό αποχαιρέτισε τη Χιχόν γράφοντας: «Είμαι τόσο περήφανος γι' αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ για όλα και καλή τύχη παιδιά», έγραψε ο Νίκολα Τσούμιτς.