«Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για Κάιπερς»

Από τη Μαλίν διαψεύδουν ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Ούγκο Κάιπερς, αλλά επιβεβαιώνουν τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

«Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για Κάιπερς»

Ο Ούγκο Κάιπερς δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Βέλγος επιθετικός θέλει και ο ίδιος να έχει πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα και να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

Έτσι οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει μαζί του να τον παραχωρήσουν προκειμένου να πάει σε κάποια ομάδα θα παίξει. Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τη βελγική Μαλίν για να δώσει τον παίκτη. Οι δύο ομάδες είναι πράγματι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία.

Παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε στη χώρα μας ότι έχουν δώσει τα χέρια η Μαλίν διαψεύδει ότι τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τους Βέλγους οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται για τον Ούγκο Κάιπερς, όμως, ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Από τη βελγική ομάδα αυτό που προκύπτει αυτή τη στιγμή είναι πως μέσα στο σαββατοκύριακο δεν αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού του Ολυμπιακού.

Από τη Μαλίν εκείνο που προκύπτει είναι ότι με τους πρωταθλητές Ελλάδας συζητούν για συμφωνία 1 εκατ. ευρώ. Μάλιστα οι Πειραιώτες εκείνο που προσπαθούν είναι να κρατήσουν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.