Στην Ελλάδα και στον... Παράδεισο ο Ρομπέρτο (pic)

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ γι' ακόμα ένα καλοκαίρι βρίσκεται στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα και στον... Παράδεισο ο Ρομπέρτο (pic)

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος ο Ρομπέρτο Χιμένεθ θα περάσει μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και έχει αγαπήσει τη χώρα μας. Δεν ξεχνάει όσα έζησε στην Ελλάδα και φροντίζει να το δείχνει κάθε χρόνο.

Και φέτος βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο προκειμένου να κάνει τις διακοπές του. Ο Ισπανός γκολκίπερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Βαγιαδολίδ και θα πάρει τις ανάσες του στη Μύκονο.

«Δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς την Ελλάδα μου», έγραψε σε μία ανάρτηση του ο Ρομπέρτο και στη φωτογραφία που έβαλε από τη Μύκονο ανέφερε: «Επιστροφή στον παράδεισο».

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ρομπέρτο Χιμένεθ το καλοκαίρι του 2013 με τη μορφή του δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το καλοκαίρι του 2014 οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους τον Ισπανό γκολκίπερ πληρώνοντας στους "ροχιμπλάνκος" 6 εκατ. ευρώ και έμεινε στο ρόστερ τους έως το καλοκαίρι του 2016 όταν και έφυγε για την Εσπανιόλ. Στη συνέχεια έπαιξε στη Μάλαγα με τη μορφή του δανεισμού από τους Καταλαούς, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο το καλοκαίρι του 2019 όταν και πήγε στη Γουέστ Χαμ. Τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στην Ισπανία για την Αλαβές ως δανεικός από τους Άγγλους και το καλοκαίρι του 2020 ως ελεύθερος πήγε στη Βαγιαδολίδ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023.