Κάιπερς: «Δεν έχει τύχη η Ελλάδα με Βέλγιο»

Ο Ούγκο Κάιπερς δεν θεωρεί ότι οι Έλληνες διεθνείς μπορούν να τα καταφέρουν σήμερα (3/6-21.45) την πανίσχυρη ομάδα του Βελγίου. Τι δήλωσε ο φορ του Ολυμπιακού. 

Κάιπερς: «Δεν έχει τύχη η Ελλάδα με Βέλγιο»

Δηλώσεις του Ούγκο Κάιπερς για τον αποψινό (3/6-21.45) φιλικό αγώνα που δίνει η εθνική Ελλάδας στις Βρυξέλλες με το συγκρότημα του Βελγίου φιλοξενούνται σε βελγικό ΜΜΕ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού δε θεωρεί ότι οι συμπατριώτες του διεθνείς θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην ελληνική ομάδα και εξήγησε τους λόγους,

«Η Ελλάδα δεν έχει ένα αστέρι ή κάποιον παίκτη που να ξεχωρίζει. Δεν θα βρείτε κάποιους Έλληνες παίκτες στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Είχαν καλό αποτέλεσμα εναντίον της Ισπανίας αλλά και εκεί χρειαζόταν πολλή τύχη. Θα ήταν ένα μικρό θαύμα αν αυτό συνέβαινε και εναντίον του Βελγίου. Έχω μιλήσει με κάποιους συμπαίκτες μου και έχω διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για καλό αποτέλεσμα».

Ο Κάιπερς έχει αναφερθεί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και στην γενικότερη τακτική της ελληνικής ομάδας: «Εξακολουθεί να έχει την αμυντική σφραγίδα με την οποία είχε κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004, η οποία συγκρούεται λίγο με τα στοιχεία που έχουν οι ποδοσφαιριστές. Ο Ολλανδός προπονητής Φαν΄τ Σιπ χτίζει μια νέα ομάδα αλλά χρειάζεται ακόμη πολύ χρόνο, ειδικά επειδή οι καλύτεροι παίκτες μεγαλώνουν και οι νεότεροι έχουν εμπειρία μόνο από το εγχώριο πρωτάθλημα».