Πολύ μακριά το «Ολυμπιακός - Μπουφόν»

Στην Ιταλία το έχουν σίγουρο ότι ο Τζίτζι Μπουφόν θα συνεχίσει εντός συνόρων. Δεν βλέπουν την περίπτωση για Ολυμπιακό ή άλλη ομάδα εκτός Καμπιονάτο, παρά τις δηλώσεις του.

 Πολύ μακριά το «Ολυμπιακός - Μπουφόν»

Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει καμία επιβεβαίωση τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα σενάρια από την Ιταλία που τον έχουν εμπλέξει με την περίπτωση του Τζίτζι Μπουφόν, έπειτα από την αποχώρηση του 43χρονου τερματοφύλακα από την Γιουβέντους μετά τη θρυλική και πολυετή συνεργασία τους. Αλλά και την επιθυμία του Μπουφόν να μην κρεμάσει ακόμη τα γάντια του και να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο, τουλάχιστον για την ερχόμενη σεζόν.

Στην Ιταλία είχαν αναφέρει σε διάφορά ρεπορτάζ ότι είχε γίνει επαφή του Ολυμπιακού με την πλευρά Μπουφόν μέσω του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Ενώ δεν προκύπτει από ελληνικής πλευράς ότι υπήρξε κάποια ουσιαστική συζήτηση. Στην Πορτογαλία είχαν αναφέρει ότι και ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχει ενδιαφερθεί, με αφορμή τις πληροφορίες περί σοβαρής προσέγγισης στον Μπουφόν από την πλευρά της Μπενφίκα. Με το όνομα της Σεβίλλης επίσης να φιγουράρει.

Τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει και… στοιχήματα στην Ιταλία για την επόμενη ομάδα του Μπουφόν, με όλα τα προγνωστικά να είναι υπέρ της παραμονής του στην πατρίδα του. Με Ρόμα και Λάτσιο να θεωρούνται βασικές υποψήφιοι, ενώ λίγο πιο πίσω ακολουθεί η Τζένοα. Πιο κάτω η Πάρμα, η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και αμέσως μετά (αλλά εντελώς… αουτσάιντερ) η Αταλάντα, η Ρεάλ, η Άιντραχτ, η Ντιναμό Κιέβου, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Γαλατά και ο Ολυμπιακός…