Ανακοίνωσε τον Μίτσελ η Χετάφε

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλες, θα είναι για επόμενα δύο χρόνια προπονητής της Χετάφε. 

Ανακοίνωσε τον Μίτσελ η Χετάφε

Επιστροφή στην Ισπανία για τον Μίτσελ καθώς ανακοινώθηκε επισήμως από την Χετάφε το πρωί της Πέμπτης (27/5) ότι θα είναι για επόμενα δύο χρόνια ο προπονητής της. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού επιστρέφει ακριβώς έπειτα από μία δεκαετία στην ισπανική ομάδα, με την οποία έχει τις περισσότερες παρουσίες στον πάγκο της από κάθε άλλο κλαμπ στο οποίο εργάστηκε (101 παιχνίδια).

Ο Μίτσελ γυρίζει να εργαστεί στην πατρίδα του έπειτα από το διάστημα που βρέθηκε στο Μεξικό και ήταν τεχνικός της Πούμας για τη σεζόν 2019-20, ενώ στην περσινή περίοδο προτίμησε να μείνει μακριά από τους πάγκους. Τώρα αναλαμβάνει την Χετάφε, η οποία κατάφερε να παραμείνει στη La Liga στη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά σίγουρα ψάχνει καλύτερες επιδόσεις και διακρίσεις για την επόμενη χρονιά. Και εμπιστεύεται τον 58χρονο τεχνικό, με τον οποίο είχε καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη συνεργασία τους.

Ο Μίτσελ ήταν για δύο χρόνια τεχνικός του Ολυμπιακού (από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2015) και είχε κατακτήσει τους μοναδικούς τίτλους της προπονητικής καριέρας του. Δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας. Με 90 αγώνες στο «τιμόνι» της πειραϊκής ομάδας.

Η Χετάφε επί Μίτσελ (που αντικαθιστά τον Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος θα συνεχίσει στη Βαλένθια) είχε καταλάβει την 6η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα και είχε παίξει στο Europa League.