Σενάριο για Μαρτίνς και Μπορντό

Οι Γάλλοι εμπλέκουν τον Πέδρο Μαρτίνς με τη Μπορντό. Ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες σε αυτό το σενάριο και οι Κινέζοι!

Σενάριο για Μαρτίνς και Μπορντό

Και το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς εμπλέκεται σε νέο… τρελό μεταγραφικό σενάριο. Αυτή τη φορά οι σειρήνες που ηχούν προέρχονται από τη Γαλλία. Συγκεκριμένα δημοσίευμα στη Γαλλία αναφέρει ότι ο 50χρονος προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα της Μπορντό.

Πως έχει η κατάσταση με το συγκεκριμένο θέμα; Το τρομερό αυτό σενάριο θέλει την κινεζική εταιρεία Fosun να καταθέτει πρόταση για την αγορά των μετοχών της Μπορντό. Πίσω από τη συγκεκριμένη εταιρία κρύβεται ο διάσημος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες. Οι μετοχές της Μπορντό ανήκουν σε αμερικανική εταιρία, η οποία έχει ζητήσει από τους ενδιαφερόμενους μέχρι τις 24/5 να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Το σενάριο, λοιπόν, θέλει τους Κινέζους αν καταφέρουν και πάρουν τις μετοχές της Μπορντό να έχουν πρώτο στη λίστα τους τον Πέδρο Μαρτίνς. Θέλουν να δώσουν την τεχνική ηγεσία στον Πορτογάλο κόουτς του Ολυμπιακού για να την οδηγήσει ξανά σε επιτυχίες.

Η Fosun είχε επιχειρήσει και το 2015 να αγοράσει τη Μπορντό, όμως, τότε κρίθηκε ότι ήταν πιο συμφέρουσα η αγορά της Γουλβς. Το θέμα σε όλη αυτή την ιστορία και σε αυτό το σενάριο είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ανήκει στο πελατολόγιο του Ζόρζε Μέντες. Πάντως η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου. Θυμίζουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ρήτρα με τον Ολυμπιακό η οποία είναι ύψους 4 εκατ. ευρώ.