Οι Τούρκοι πολιορκούν τον Τικίνιο, στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν

Ακόμα μία ομάδα από την Τουρκία έχει μπει στο… κόλπο της απόκτησης του Τικίνιο, αλλά στον Ολυμπιακό παραμένουν αισιόδοξοι για την τελική έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Οι Τούρκοι πολιορκούν τον Τικίνιο, στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό. Είναι ο βασικός στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας και ο παίκτης στον οποίο έχουν επικεντρωθεί αυτή την περίοδο. Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού ο 30χρονος επιθετικός έχει πολύ καλό όνομα και είναι ελεύθερος.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ γερό μπάσιμο για τον Τικίνιο και έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να πάρει τον ποδοσφαιριστή. Το μεγάλο όπλο των πρωταθλητών Ελλάδας σε αυτή την υπόθεση είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει μιλήσει μαζί του και του έχει αναλύσει το πρότζεκτ της ομάδας του Πειραιά.

Τον Τικίνιο δεν τον αφήνει αδιάφορο η προοπτική να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού θα παίξει σε ένα κλαμπ που του δίνει δυνατότητα να παίξει στο Champions League και να κατακτήσει τίτλους. Για τον 30χρονο επιθετικό είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο και γι' αυτό η πρόταση του Ολυμπιακού έχει πολλές πιθανότητες να γίνει αποδεκτή από τον παίκτη.

Στην Τουρκία, πάντως, επιμένουν ότι η Τραμπζονσπόρ είναι μία ομάδα που ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή, ενώ τις τελευταίες ώρες μπήκε στο κόλπο ακόμα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα η Γκιρεσούνσπορ, η οποία ανέβηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου ασχολείται με τον Τικίνιο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά οι Τούρκοι παραδέχονται πως ο παίκτης θα υπογράψει στον Ολυμπιακό.