Αυγενάκης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το γήπεδο του ΠΑΟΚ

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο βρέθηκε την Τετάρτη (19/5) ο Λευτέρης Αυγενάκης. Μίλησε για τα έργα που γίνονται. το γήπεδο του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ

Αυγενάκης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το γήπεδο του ΠΑΟΚ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε την Τετάρτη (19/5) Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του και μίλησε με την πρόεδρο του σταδίου, Καλυψώ Γούλα ενώ εγκαινίασε και το ταρτάν.

Ο Αυγενάκης αναφέρθηκε και στη μετακόμιση του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για το πρότζεκτ του γηπέδου της Τούμπας.

«Καταφέραμε να ολοκληρωθεί ένα έργο με πολλές καθυστερήσεις και από αύριο, έπειτα και από τους τεχνικούς ελέγχους, αναμένεται να δοθεί για χρήση. Γίνονται ανά την Ελλάδα περισσότερες από 50 εγκαταστάσεις στίβου, γιατί πιστεύουμε στον αθλητισμό.

Να ευχηθώ να είναι καλότυχοι οι αθλητές που θα βρεθούν εδώ. Θα βάλουμε μπροστά ώστε να γίνουν εδώ μεγάλες διοργανώσεις. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η συζήτηση για το νομοσχέδιο στη Βουλή για τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, μέχρι να γίνει το πρότζεκτ που έχει στηρίξει η κυβέρνηση μας και δεν είναι άλλο από τη νέα Τούμπα».

Για τον κόσμο στα γήπεδα: «Είχα συνάντηση με ανθρώπους του χώρου και τέθηκε το θέμα στο τραπέζι. Με βάση τους εμβολιασμούς, του χρόνου αναμένεται να υπάρξει κόσμος στο γήπεδο βάση πρωτοκόλλου, αυτό είναι η δική μου εκτίμηση. Με βάση το πλαίσιο που υπάρχει πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε από τη Super League 1 και έπειτα οι υπόλοιπες κατηγορίες».

Για τον τελικό: «Να κερδίσει το ποδόσφαιρο και ο καλύτερος στον τελικό. Μακάρι να είχε κόσμο, αλλά ελπίζουμε στην επόμενη διοργάνωση».