Το… τρελό σενάριο με Μπελχαντά και η επαφή με τη Μονπελιέ

Ο Γιουνές Μπελχαντά παραμένει ελεύθερος και στην Τουρκία δεν σταματούν οι φήμες του, ενώ στη Γαλλία μιλούν για συνάντηση με τη διοίκηση της Μονπελιέ.

Το… τρελό σενάριο με Μπελχαντά και η επαφή με τη Μονπελιέ

Ο Γιουνές Μπελχαντά έχει απασχολήσει και με το παραπάνω τον Ολυμπιακό. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που προτάθηκε στους Πειραιώτες ως ελεύθερος από τη στιγμή που τα είχε… σπάσει με τη Γαλατασαράι. Έγιναν επαφές, μίλησε μαζί του και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά το θέμα έμεινε στάσιμο.

Φαίνεται να μην προχωράει για τον Ολυμπιακό αν και στην Τουρκία επιμένουν ότι δεν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Ο Μπελχαντά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις.

Πριν μερικές ημέρες είχε κάνει συνάντηση με τη Μονπελιέ, η οποία του έκανε επίσημη πρόταση να επιστρέψει στον σύλλογο. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ωστόσο επιφυλάχτηκε να απαντήσει στην παλιά του ομάδα και ζήτησε χρόνο για να εξετάσει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Στην Τουρκία εκτός από το ότι διατηρούν στο… κόλπο τον Ολυμπιακό τώρα έφεραν στην επιφάνεια και ένα νέο σενάριο. Συγκεκριμένα ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλατά, Μπουράκ Ελμάς μίλησε για το θέμα του Γιουνές Μπελχαντά. «Είναι ένα λάθος αυτό που έχει γίνει με τον Μπελχαντά και προσωπική μου επιθυμία είναι η ανάκληση της απόφασης που πήρε η τωρινή διοίκηση», ανέφερε. Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και σενάρια που θέλουν τη Σίβασπορ να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.