O άνθρωπος που κινεί τα νήματα για Καρίμ και Χατζισαφί

 

Ο Ρέζα Φαζέλι έχει τον τρόπο για να πλασάρει τους Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να φέρει καλές προτάσεις στον Ολυμπιακό.

O άνθρωπος που κινεί τα νήματα για Καρίμ και Χατζισαφί

Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στην Περσία επικρατεί ένας γενικός χαμός γύρω από τους Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ. Κατά διαβολική σύμπτωση, στο Ιράν έχουν πέσει όλα τα φλας πάνω στους δύο άσους του Ολυμπιακού, λες και πήγαν και έπαιξαν μόνοι τους με την Εθνική τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Βέβαια, όλη αυτή η διαφήμιση των Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ φέρει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή ενός ανθρώπου: Του μάνατζέρ τους Ρέζα Φαζέλι, ενός ανθρώπου που είναι «μανούλα» στο πώς να διαφημίζει τους πελάτες του.

Και το γεγονός ότι επικρατεί όλος αυτός ο ντόρος για τους δύο «ερυθρόλευκους» έχει να κάνει με το ότι για τον Φαζέλι είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που θα τον κάνουν ακόμα πιο γνωστό στην παγκόσμια μανατζερική πιάτσα!

Αποτελεί κοινό μυστικό πλέον ότι θα έρθουν προτάσεις στον Ολυμπιακό για τον Χατζισαφί και τον Ανσαριφάρντ. Κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά το διαδίδει ο ατζέντης τους.

Και οι δύο έχουν κλείσει τα 28 και έχουν μπει στα 29 τους. Καταλαβαίνει λοιπόν ο Φαζέλι ότι είναι το καλύτερο τάιμινγκ για να τους βρει ομάδα σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και για να τους βρει παράλληλα το τελευταίο καλό τους συμβόλαιο.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να έχετε υπόψη σας ότι δεν καίγονται οι δύο παίκτες να φύγουν από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις παρατηρείται συχνά το φαινόμενο οι ποδοσφαιριστές να μην έχουν ούτε τον πρώτο, ούτε τον τελευταίο λόγο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Στο Ιράν έχει πέσει αρκετή διαφήμιση πάνω στους δύο άσους των Πειραιωτών. Ο Ανσαριφάρντ που πέτυχε και το γκολ – πέναλτι απέναντι στην Πορτογαλία, τιμήθηκε από την χώρα του, ενώ για τον Χατζισαφί έχουν γίνει εκτενείς αναφορές στο ότι αναδείχθηκε από κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία ως ο 3ος καλύτερος αριστερός μπακ της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ.

Όλα αυτά – όπως αντιλαμβάνεστε – είναι διάφορα επιπλέον «παράσημα» που γνωρίζει μια χαρά να τα πλασάρει ο Ρέζα Φαζέλι.

Και οι δύο Ιρανοί αναμένεται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού την επόμενη εβδομάδα. Το θέμα όμως είναι πότε θα πωληθούν, γιατί βάσει των όσων υποστηρίζει ο μάνατζέρ τους, εκτιμάει ότι αργά ή γρήγορα θα «σκάσουν» προτάσεις και για τους δύο. Προτάσεις που πολύ δύσκολα θα τις αρνηθεί ο Ολυμπιακός…