Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Άρη

Κρατάει βασικούς στον πάγκο ο Πέδρο Μαρτίνς στο σημερινό (5/5-17.15) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Άρη

Πέραν των παικτών που έμειναν στην Αθήνα λόγω τραυματισμών ή άλλων λόγων (Κρίστινσον, Μπα, Λαλά, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μασούρας), ο Πέδρο Μαρτίνς θα αφήσει τους περισσότερους βασικούς του Ολυμπιακού στον πάγκο στο σημερινό (5/5-17.15) ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των play off της Super League.

Τα πολλά προβλήματα είναι στην άμυνα, αλλά γενικά ο προπονητής του Ολυμπιακού θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έδειξε στη δοκιμή που έκανε στο Ρέντη, στη μία από τις δύο προπονήσεις που είχαν οι πρωταθλητές μετά το Πάσχα, έπειτα από το τετραήμερο ρεπό.

Ο προσανατολισμός του Μαρτίνς είναι να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Τζολάκη στην εστία, τους Ντρέγκερ και Ρέαμπτσιουκ στα άκρα της άμυνας, τους Σεμέδο και Εμβιλά στόπερ, το νεαρό Σουρλή με τον Τιάγκο Σίλβα στο κέντρο, τους Βρουσάι και Ραντζέλοβιτς στα άκρα, τον Βαλμπουενά πλέι μέικερ και τον Κάιπερς σέντερ φορ. Δεν αποκλείεται, φυσικά, το τελικό πλάνο να είναι διαφορετικό, αλλά όλα δείχνουν ότι η πρόθεση του Μαρτίνς είναι να έχει νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα και να φέρει βασικούς στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Με έναν πάγκο που θα έχει παίκτες όπως οι Σα, Ανδρούτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μπρούμα, Ελ Αραμπί, Χασάν...