Στην... έδρα του Μπουχαλάκη!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει δώσει στο «Κλ. Βικελίδης» μία νίκη (με δύο γκολ) και μια πρόκριση (με την έμπνευση της χρονιάς) στον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη. Επιστρέφει την Τετάρτη (5/5) σαν στο σπίτι του! ...

Στην... έδρα του Μπουχαλάκη!

Δύο φορές έχει παίξει ο Ολυμπιακός φέτος στο «Κλ. Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη και ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε αυτά τα παιχνίδια ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο διεθνής μέσος είχε πετύχει και τα δύο γκολ της ομάδας του (από στατικές εκτελέσεις του Κώστα Φορτούνη) στη νίκη με 2-1 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στο Κύπελλο όλοι θυμόμαστε ότι με το «κρυφτό» στο δοκάρι και την ταχύτατη σκέψη και κίνηση, ξεγέλασε τον Κούεστα και πέτυχε ένα σπάνιο γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον Άρη και συνέχισε στο θεσμό. Φτάνοντας μέχρι τον τελικό και πολύ κοντά πλέον στην κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Μπουχαλάκης επιστρέφει την Τετάρτη (5/5-19.15) με τον Ολυμπιακό στο συγκεκριμένο γήπεδο, σε ένα ματς που δεν έχει τη σημασία των προηγούμενων, αλλά σίγουρα αποτελεί ευκαιρία για τον ίδιο τον παίκτη να κάνει - εφόσον χρησιμοποιηθεί - μια πολύ καλή εμφάνιση και να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Όπως είχε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με το τελευταίο διάστημα να βγάζει κάποια κόπωση. Αλλά να δείχνει στη διάρκεια της συμμετοχής του στον επαναληπτικό με τον ΠΑΣ ότι βρίσκει ξανά το γνωστό καλό εαυτό του, με την ισορροπία που προσφέρει στην αγωνιστική λειτουργία της ομάδας του.

Ο Μπουχαλάκης είναι υπερπολύτιμος στο πλάνο του Μαρτίνς, όχι φυσικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά για ό,τι σημαντικό απομένει έως το τέλος της φετινής περιόδου. Δηλαδή τον τελικό του Κυπέλλου. Αν καταφέρει, πάντως, να σκοράρει ξανά στην έδρα του Άρη, για τρίτο ματς φέτος, θα είναι κάτι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Και θα βάλει σε δουλειά τους στατιστικολόγους...