Γκαγκάτσης: «Ο Γκαρσία έχει τη στήριξη όλων - Ο Λουτσέσκου έφυγε μόνος του - Βάσεις για νταμπλ»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ξεκαθάρισε πως ο Γκαρσία έχει την στήριξη της διοίκησης και πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί ο νέος αθλητικός διευθυντής, ώστε να μπουν οι βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Γκαγκάτσης: «Ο Γκαρσία έχει τη στήριξη όλων - Ο Λουτσέσκου έφυγε μόνος του - Βάσεις για νταμπλ»

«Ο Πάμπλο Γκαρσία στηρίζεται από τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο. Δεν θέλουμε να κινηθούμε επιπόλαια στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απαντώντας σε ερωτήσεις μικρομετόχων στη στη σημερινή (15/04) Γενική Συνέλευση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Αυτή την στιγμή ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Μας είπε τι θέλει και τι δεν θέλει. Έχουν έρθει άτομα που ζήτησε και έχουν φύγει όσοι δεν ήθελε να έχει κοντά του. Είμαστε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι. Για αυτό απομακρύνθηκε ο Γιάννης Αμανατίδης και για αυτό κάποιοι τον πλαισίωσαν. Ο προπονητής στηρίζεται από όλους και από τον ιδιοκτήτη".

Ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια σε σενάρια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου:
"Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον Λουτσέσκου. Έφυγε μόνος του και πλήρωσε η ομάδα του 2 εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς και πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπόνηση στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν επιλογή του να φύγει και ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Σεβαστή η απόφαση του με την ομάδα να πληρώνει την ρήτρα του για να φύγει. Ο ΠΑΟΚ προχωράει με ή χωρίς τον Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Ο Γκαγκάτσης αναφέρθηκε και στην αναζήτηση νέου αθλητικού διευθυντή μετά την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε ξεκαθαρίζοντας ότι ήδη έχει προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία.

"Η ομάδα δεν έχει αφεθεί. Αφήστε τι λένε τα ραδιόφωνα και το καφενείο . Η ομάδα ναι έχει καθοδική πορεία. Ο τεχνικός διευθυντής παραιτήθηκε πριν 20 μέρες. Ήδη γίνονται κατάλληλες κινήσεις για να γίνει σωστή επιλογή τεχνικού διευθυντή για να οδηγήσει την ομάδα στις μεταγραφές με τον πιο σωστό τρόπο. Δεν θα γίνει επιλογή άρπα κόλλα. Είμαστε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι. Για αυτό απομακρύνθηκε ο Γιάννης Αμανατίδης και για αυτό κάποιοι τον πλαισίωσαν.

Σίγουρα το τελευταίο 14μηνο η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Το επόμενο σύντομο χρονικό θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής και δεν εννοώ σε μια βδομάδα. Εννοώ το επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι ωραίο να λέμε ότι θα έπρεπε να έχει γίνει. Αλλά υπάρχουν λίστες με υποψήφιους και πρέπει να γίνουν συνεντεύξεις και από τον ιδιοκτήτη" είπε και αναφέρθηκε και στις κινήσεις που γίνονται για τη μετακόμιση του Δικεφάλου στο Καυτανζόγλειο για να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

"Την επόμενη βδομάδα θα έχουμε ραντεβού με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου για να δούμε πως και πότε θα μπορέσει να υπάρξει μετεγκατάσταση. Δεν θέλω να μιλάω για το γήπεδο πριν υπάρξει κάτι δεδομένο και σίγουρο. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν θα υπάρχει κάτι σίγουρο. Δεν θέλω να μιλάω για πράγματα που δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα που κάθε λέξη μπορεί να παρεξηγηθεί. Καταλαβαίνω την αγωνία όλου του κόσμου".

Σε ερώτηση για το θέμα περί πολυιδιοκτησίας και τις κινήσεις του ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε: "Σε Πειθαρχικό σκέλος δεν υπάρχει τίποτα, ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων και θα υπάρξει συνέχεια για όσους προσπάθησαν να κάνουν κακό στην ομάδα. Έχουν γίνει ενέργειες απέναντι σε αυτούς που σπίλωσαν την ιστορία του ΠΑΟΚ και συνεχίζονται. Μια στημένη επιτροπή επέβαλε μια σκληρή την πιο σκληρή τιμωρία στον ΠΑΟΚ. Η τιμωρία δεν ήταν φήμη. Φήμη ήταν η πολυϊδιοκτησία και η σκευωρία. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο θέμα".