Ολυμπιακός: Στις 22 Απριλίου η προσφυγή στο Διαιτητικό της ΕΠΟ

Ορίστηκε για τις 22 Απριλίου η προσφυγή που έχει κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της διαδικασίας εκλογής νέου εκτελεστικού γραμματέα στην ΕΠΟ. 

Ολυμπιακός: Στις 22 Απριλίου η προσφυγή στο Διαιτητικό της ΕΠΟ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Πέμπτη 22 Απριλίου προκειμένου να εκδικάσει την προσφυγή που έχει κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου της στην Ε.Ε. της ομοσπονδίας, Δημήτρη Αγραφιώτη, σχετικά με τον τρόπο ανάδειξης του νέου εκτελεστικού γραμματέα, Ιάκωβου Φιλιππούση.

Η πειραϊκή ΠΑΕ είχε αντιδράσει με αποχώρηση από τις διεργασίες για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης δεν είχε ενεργοποιήσει το δικαίωμά του για να προτείνει εκτελεστικό γραμματέα, αλλά και δεν είχε συμμετάσχει στην ψηφοφορία, με την πρόταση για τον κ. Φιλιππούση να γίνεται από τον αναπληρωτή πρόεδρο, Παναγιώτη Δημητρίου.

Από τη διαδικασία, την οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε χαρακτηρίσει παράνομη, είχε αποσυρθεί και ο πρόεδρος της Super League και εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ενώ οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΑΕΚ είχαν ψηφίσει «λευκό».