«Οι τελευταίοι μήνες του Τσούμιτς στη Χιχόν, επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

Και οι Ισπανοί επιβεβαιώνουν ότι ο Νίκολα Τσούμιτς θα γυρίσει οριστικά στον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να του δώσει ευκαιρία στην προετοιμασία.

«Οι τελευταίοι μήνες του Τσούμιτς στη Χιχόν, επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

Ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, τον οποίο πιστεύουν στον Ολυμπιακό και έχουν επενδύσει σε αυτόν είναι ο Νίκολα Τσούμιτς. Ο νεαρός Σέρβος έχει παραχωρηθεί στη Σπόρτινγκ Χιχόν με την οποία έχει κάνει 23 συμμετοχές στη Segunda Division έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ.

Όπως σας έχει γράψει το "ΦΩΣ" και το fosonline.gr ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Πλέον αυτό επιβεβαιώνουν και οι Ισπανοί στα δικά τους ρεπορτάζ. «Οι τελευταίοι μήνες του Τσούμιτς στη Χιχόν», είναι ο τίτλος του ισπανικού δημοσιεύματος.

Οι Ίβηρες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει μπροστά του ακόμα εννιά παιχνίδια με τη Σπόρτινγκ Χιχόν και πιθανότατα ένα για τα πλέι οφ. Η ομάδα του δίνει μάχη για να πάρει την άνοδο στη La Liga και ο Τσούμιτς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στον οποίο ποντάρουν πολλά.

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με το θέμα της ανόδου ο ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στον ισπανικό σύλλογο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πάρει τον ποδοσφαιριστή πίσω. Αναμένεται να λάβει μέρος κανονικά στην προετοιμασία που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι.

Από την πλευρά της η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν προτίθεται να κάνει χρήση της υψηλής οψιόν αγοράς που μπήκε κατά τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό. Μία οψιόν που φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ, αλλά το ισπανικό κλαμπ δεν σκοπεύει να τα δώσει για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν οι Ίβηρες ο Νίκολα Τσούμιτς πέρασε μία μεγάλη περίοδο στην οποία προσπάθησε να προσαρμοστεί, αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε σημαντικός για τη Χιχόν.