Ολυμπιακός: Η απόφαση έχει παρθεί για τον Μάρκοβιτς

Στον Ολυμπιακό έχουν πάρει την απόφαση τους για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και ο ποδοσφαιριστής δεν έχει λόγο να ανησυχεί για το μέλλον του.

Ολυμπιακός: Η απόφαση έχει παρθεί για τον Μάρκοβιτς

Την Κυριακή ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σερβικά Μέσα τόνισε ότι σε 2-3 μήνες θα γνωρίζει για το μέλλον του. Επισήμανε ακόμη ότι η συμφωνία που υπάρχει αυτή τη στιγμή θέλει τον παίκτη να γυρίζει στην Ελλάδα μετά το τέλος του δανεισμού του στην Παρτιζάν.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός κάνει πράγματι μία εξαιρετική σεζόν με την Παρτιζάν και εκείνο που θέλει είναι να κερδίσει και μία θέση στην εθνική ομάδα της Σερβίας. Η ομάδα του Βελιγραδίου ελπίζει ότι θα βρει κάποιον τρόπο για να πάρει τον παίκτη από τους Πειραιώτες, αλλά και εκείνοι ξέρουν καλά ότι αυτό είναι δύσκολο.

Τα πράγματα για τον Μάρκοβιτς είναι ξεκάθαρα και η απόφαση έχει παρθεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει ο παίκτης να επιστρέψει στον Πειραιά και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του καλοκαιριού.

Ο Σέρβος αμυντικός είναι δεδομένο ότι θα γυρίσει στον Ρέντη μετά το τέλος του δανεισμού του στην Παρτιζάν. Στον Πειραιά θεωρούν ότι πράγματι πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο και έναν παίκτη που μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί. Εκείνο που χρειάζεται ο Μάρκοβιτς είναι να πάρει παιχνίδια και φυσικά να κάνει μία καλή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Το δεδομένο για τον νεαρό αμυντικό είναι ότι το καλοκαίρι γυρίζει και μένει στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας