Τα play off του Μαντί Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά είχε κάνει τρομερό φίνις στην περσινή σεζόν του Ολυμπιακού και έχει την ευκαιρία φέτος να το επαναλάβει. Πρώτος σκόρερ ο Αφρικανός στην τριετία Μαρτίνς στα ντέρμπι με την ΑΕΚ! 

Τα play off του Μαντί Καμαρά!

Ιδανικό φινάλε στη φετινή σεζόν ψάχνει ο Μαντί Καμαρά και βλέπει το σημερινό (19.30) ντέρμπι με την ΑΕΚ ως ευκαιρία για να επαναλάβει ό,τι είχε κάνει στα περσινά play off της Super League με τον Ολυμπιακό, όταν είχε σημειώσει τέσσερα γκολ και είχε δώσει δύο ασίστ!

Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού είναι, μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ στα ντέρμπι με την ΑΕΚ στην εποχή Μαρτίνς, καθώς έχει πετύχει τέσσερα τέρματα! Κανένας άλλος παίκτης του Ολυμπιακού δεν έχει βάλει τόσα στην «Ένωση», με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που έχει σημειώσει τρία να έχει χάσει την ευκαιρία για ένα τέταρτο με το πέναλτι που δεν αξιοποίησε στον περσινό τελικό του Κυπέλλου. Τρία γκολ έχει και ο Κώστας Φορτούνης (που συνολικά βέβαια είναι ο πρώτος σκόρερ κόντρα στην ΑΕΚ από το ρόστερ της ομάδας, με συνολικά έξι τέρματα, ενώ έχει βάλει κι άλλο ένα στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης όταν ήταν 18 ετών). Ακολουθούν με δύο γκολ επί της ΑΕΚ οι Ματιέ Βαλμπουενά και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ενώ από ένα έχουν σημειώσει αυτή την τελευταία τριετία ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο Αχμέντ Χασάν και ο Μάριος Βρουσάι στο 1-1 της φετινής κανονικής περιόδου.

Για τον Καμαρά είναι μια ευκαιρία αυτό το φινάλε της σεζόν με τα έντεκα ματς που απομένουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (πιθανώς δώδεκα με πρόκριση στον τελικό), να φροντίσει ώστε να φτάσει τις επιδόσεις που είχε στο σκοράρισμα γενικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού την τελευταία διετία. Διότι φέτος σε 35 συμμετοχές ο Αφρικανός μέσος έχει πετύχει τρία γκολ (με την Μαρσέιγ στην Γαλλία για το Champions League, όπως και μέσα στο 2021 με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης τον περασμένο Γενάρη), έχοντας και τέσσερις ασίστ. Πέρυσι ο Καμαρά σε 51 αγώνες (!) είχε επτά γκολ και πέντε ασίστ κάνοντας εκπληκτικά ματς όπως είπαμε στα πλέι οφ (με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ), ενώ στην πρώτη του σεζόν σε 36 συμμετοχές είχε βάλει έξι γκολ και είχε προσφέρει δύο στους συμπαίκτες του.

Στο θέμα των ασίστ, δηλαδή, φέτος τα έχει πάει καλά και με βάση τα δεδομένα του, παρόλο που είχε και αυτός την περιπέτεια με τον κορονοϊό. Χρειάζεται, όμως, κάποια γκολ ακόμη, αλλά και να επιστρέψει σε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης. Κάτι που τελευταία έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και κυρίως στον επαναληπτικό με την Άρσεναλ. Και φυσικά να σκοράρει ξανά, καθώς από το τελευταίο του γκολ έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες