Ζανό: «Τρελή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»

Ο Ζερεμί Ζανό σε συνέντευξη που παραχώρησε θυμήθηκε την "καυτή" ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο παιχνίδι της Σεντ Ετιέν με τον Ολυμπιακό.

Ζανό: «Τρελή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»

Ο Ζερεμί Ζανό είχε κάνει μία σπουδαία καριέρα στη Γαλλία. Είχε την τύχη να παίξει σε αρκετές έδρες και θεωρείται ένας από τους πλέον έμπειρους τερματοφύλακες. Ο παλαίμαχος πορτιέρε παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε και στα γήπεδα που έχει επισκεφθεί.

Έκανε ειδική μνεία σε ατμόσφαιρες που έχει ξεχωρίσει και του προκάλεσαν εντύπωση. Ο Ζερεμί Ζανό στη συνέντευξη του αναφέρθηκε στην έδρα του Ολυμπιακού. Είχε παίξει το 2009 στο 3-1 της Σεντ Ετιέν επί των Πειραιωτών στο "Γ. Καραϊσκάκης" με αποτέλεσμα να του μείνουν αξέχαστα όσα έζησε στο φαληρικό γήπεδο.

«Στην έδρα του Ολυμπιακού για το Κύπελλο UEFA η ατμόσφαιρα πραγματικά ήταν τρελή. Στη Γαλλία μού άρεσε η ατμόσφαιρα στην έδρα της Νις», είπε ο Ζερεμί Ζανό. Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ποδοσφαιριστής κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για την έδρα του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του.