Ολυμπιακός: Γυρίζουν οι διεθνείς στον Ρέντη, αλλά…

Γεμίζει ο Ρέντης με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες και να μπαίνουν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Γυρίζουν οι διεθνείς στον Ρέντη, αλλά…

Όπως συμβαίνει κάθε φορά που υπάρχουν υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έτσι και τώρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ πραγματοποιείται με σημαντικές απουσίες. Όλη την εβδομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του έχει προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλό τέμπο στις προπονήσεις για να μην επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές του.

Σιγά-σιγά, ωστόσο ο Ρέντης γεμίζει και ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει όλα τα εργαλεία στη διάθεση του για να δουλέψει για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το βράδυ της Τετάρτης έφτασε στην Ελλάδα ο Ζοσέ Σα, ο οποίος από την Πέμπτη θα είναι και αυτός στον Ρέντη.

Την Πέμπτη αναμένονται στο προπονητήριο οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ουσεϊνού Μπα και οι Έλληνες διεθνείς. Ο τελευταίος που θα εμφανιστεί στο προπονητήριο του Ολυμπιακού θα είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός μπακ αναμένεται στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών την Παρασκευή.

Βέβαια το γεγονός ότι από σήμερα η πλειοψηφία των διεθνών θα έχει επιστρέψει δεν σημαίνει ότι η προπόνηση θα γίνει κανονικά. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας, αφού πρώτα υποβληθούν στα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό. Στην προπόνηση δηλαδή θα μπουν την Παρασκευή και αν υπολογίσουμε και τον Ρέαμπτσιουκ όλοι οι παίκτες μαζί θα προπονηθούν μόνο το Σάββατο, αφού και την Παρασκευή ο Μολδαβός θα κάνει αποθεραπεία.