Ζαμπά: «Ανοίγω μια νέα σελίδα στην καριέρα μου»

Ο Λέο Ζαμπά υπέγραψε στη Βάσκο Ντα Γκάμα και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας της Βραζιλίας.

Ζαμπά: «Ανοίγω μια νέα σελίδα στην καριέρα μου»

Ποδοσφαιριστής της Βάσκο Ντα Γκάμα με κάθε επισημότητα ο Λέο Ζαμπά. Η βραζιλιάνικη ομάδα ανακοίνωσε την μεταγραφή του 22χρονού επιθετικού, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ έως το τέλος του έτους.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Λέο Ζαμπά στη Βάσκο Ντα Γκάμα μέχρι τις 31.12.2021. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία», ανέφερε σχετικά ο «Δικέφαλος του Βορρά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων».

Ο Ζαμπά, ύστερα από την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τη Βάσκο Ντα Γκάμα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι μεγάλη χαρά που ανοίγω μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Η ζωή αποτελείται από κύκλους και σε αυτή τη νέα πρόκληση θα υπάρξει μεγάλη προσπάθεια και δέσμευση να κάνουμε τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Σταυρός της Μάλτας είναι σύμβολο παράδοσης και επιτεύγματος. Φτάνω με την επιθυμία να αφήσω το σημάδι μου. Ευχαριστώ για την ευκαιρία».

Θυμίζουμε πως προ ημερών, αντίθετα με ότι αναμενόταν ο Λέο Ζαμπά δεν υπέγραψε το συμβόλαιο δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ στην Ατλέτικο Γκοαϊανιένσε (παρά την συμφωνία των δύο ομάδων), αλλά επέστρεψε στο Σάο Πάουλο επικαλούμενος προσωπικά του προβλήματα.

Τελικά συνεχίζει στη Βάσκο Ντα Γκάμα.