Ζαμπά: Ταξίδεψε στο Ρίο για να τελειώσει τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στη Βάσκο Ντα Γκάμα

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο μετέβη ο Λέο Ζαμπά προκειμένου να έχει τις τελικές συνεννοήσεις με τους υπευθύνους της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ.

Ζαμπά: Ταξίδεψε στο Ρίο για να τελειώσει τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στη Βάσκο Ντα Γκάμα

Στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο βρίσκεται ο Λέο Ζαμπά με σκοπό να δώσει περισσότερη ώθηση στο θέμα του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ στη Βάσκο Ντα Γκάμα έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έχει ταξιδέψει στην πόλη τού πιο φημισμένου καρναβαλιού στον κόσμο για τις τελικές συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Βάσκο, η οποία θέλει διακαώς να τον εντάξει στο ρόστερ της έστω και ως δανεικό από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Ο Λέο Ζαμπά είναι στο Ρίο και περνάει από ιατρικές εξετάσεις. Αν υπάρξει συμφωνία, η προσδοκία είναι η μεταγραφή να ανακοινωθεί ως την Πέμπτη. Η συμφωνία είναι για δανεισμό μέχρι τον Δεκέμβριο, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει μέρος των αποδοχών του παίκτη», αναφέρει ο δημοσιογράφος Μαρσέλο Μπαλτάρ.

Οι εξελίξεις που θα κρίνουν τελεσίδικα την υπόθεση αναμένεται να υπάρξουν μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, ενώ υπενθυμίζεται ότι στη Βάσκο Ντα Γκάμα συνεχίζει την καριέρα του και ο τέως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Λέο Μάτος.