Super League 2: Ένας στους… πέντε κερδίζει

Μάχες σώμα με σώμα γίνονται στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Και στη 16η αγωνιστική «έπεσαν κορμιά» ανάμεσα στις ομάδες που δίνουν μάχη για την άνοδο αλλά και την παραμονή στην κατηγορία.

Super League 2: Ένας στους… πέντε κερδίζει

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως από τους πέντε άμεσους διεκδικητές των εισιτηρίων που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκα κέρδισε μόνο ένας!

Ο Ιωνικός, που για μια ακόμα φορά σκόραρε στο τελευταίο πεντάλεπτο αναμέτρησης, πέρασε νικηφόρα και από το Βουζουνεράκειο κόντρα στην Ιεράπετρα που επιβεβαίωσε τη δική της καλή φόρμα, παλεύοντας ως το τέλος.

Στη δεύτερη θέση, μαζί με τον Εργοτέλη που έχασε το Σάββατο από τον Καραϊσκάκη, βρίσκεται ο Λεβαδειακός, που παραχώρησε μία ακόμα ισοπαλία στο γήπεδό του, αυτήν τη φορά κόντρα στα Τρίκαλα που πορεύονται εννιά αγωνιστικές δίχως νίκη.

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διάγει ο Διαγόρας που υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα, καθώς οι «μαυραετοί» της Δόξας εφόρμησαν και πήραν σπουδαίο διπλό στην Ρόδο και μαζί αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην αναμέτρηση των δύο πιο φορμαρισμένων ομάδων της κατηγορίας, τα Χανιά και η Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι και παραμένουν αμφότεροι στο κόλπο της διεκδίκησης των θέσεων που οδηγούν στα μεγάλα σαλόνια.