Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Σύρραξη Διούδη- Παπαδόπουλου!

Οι δύο τερματοφύλακες «πιάστηκαν στα χέρια» στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη, όταν ο Παπαδόπουλος πήγε να ζητήσει συγνώμη από τον Διούδη

 

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Σύρραξη Διούδη- Παπαδόπουλου!

Σοβαρότατο επεισόδιο προκλήθηκε λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ανάμεσα στον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Σωκράτη Διούδη, αλλά και τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς πήγε μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια των «πρασίνων» για να ζητήσει συγνώμη από τον Διούδη, με τον οποίο μάλιστα γνωρίζονται πάρα πολύ καλά.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης στο 94ο λεπτό του αγώνα και σε μία φάση που ο Διούδης βρισκόταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο κινήθηκε εναντίον του και φέρεται να του είπε: «Σήκω πάνω ρε μην σου ρίξω καμία!» υποστηρίζοντας πως ο Διούδης προφασιζόταν τον τραυματία.

Στο σημείο εκείνο μάλιστα αντάλλαξαν σπρωξιές και ο Διούδης με τον Αλί Μπαμπά.

Μετά το γκολ που πέτυχε άρχισε με άσεμνες χειρονομίες και ύβρεις να πανηγυρίζει έχοντας το βλέμμα του στραμμένο προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού με τους «πράσινους» να γίνονται έξαλλοι θεωρώντας πως απευθυνόταν προς αυτούς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Παπαδόπουλος, πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να λήξει το θέμα.

Ο Διούδης ήταν έξαλλος και δεν δέχθηκε να βάλει τέλος στο όλο θέμα. Άρχισε να εξυβρίζει τον Παπαδόπουλο και να του υπενθυμίζει πως έχουν βρεθεί μαζί σε ομάδα.

Στο σημείο εκείνο η ένταση ανέβηκε, υπήρξε σύρραξη μεταξύ των δύο παικτών, αλλά και άλλων «πρασίνων» με τον Παπαδόπουλο, αλλά το όλο θέμα έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.