Ο αποχαιρετισμός του Aντώνη Αντωνιάδη στον Μιχάλη Κίτσιο: «Έφυγες τη μέρα με τα πέντε εννιάρια...»

Ο αποχαιρετισμός του Aντώνη Αντωνιάδη στον Μιχάλη Κίτσιο που πέθανε χτες (9/3). «Έφυγες τη μέρα με τα πέντε εννιάρια...»

Ο αποχαιρετισμός του Aντώνη Αντωνιάδη στον Μιχάλη Κίτσιο: «Έφυγες τη μέρα με τα πέντε εννιάρια...»

Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Κίτσιου σε ηλικία 91 ετών.

Παναθηναϊκός: Πέθανε ο Μιχάλης Κίτσιος

Ο μεταστάς τον Οκτώβριο του 1967 εισήλθε στα κοινά του Παναθηναϊκού ως κυβερνητικός επίτροπος, πόστο που υπήρχε σε όλες τις ομάδες επί Χούντας.

Φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον ερχομό του Φέρεντς Πούσκας στην Ελλάδα ενώ αμέσως μετά το Γουέμπλεϊ, τον Σεπτέμβριο του 1971 εκτέλεσε χρέη προέδρου του Συλλόγου μέχρι και το 1973.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, από τους πρωταγωνιστές της πορείας του Παναθηναϊκού προς το Γουέμπλεϊ, τον αποχαιρέτησε με το εξής μήνυμα στο facebook.

«Καλό παράδεισο αγαπητέ ΜΙΧAΛΗ αγαπητέ Πρόεδρε. Έφυγες από αυτή τη μάταια ζωή σε μια από τις ιστορικότερες στιγμές της μεγάλης σου αγάπης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας. Την ημέρα που πέτυχα το γκολ στο Γκούντισον Παρκ με τα πέντε εννιάρια. Καλό ταξίδι φίλε».

Για την Ιστορία: Ποια ήταν πέντε εννιάρια. Το γκολ που πέτυχε ο Αντώνης Αντωνιάδης στο 1-1 με την Έβερτον, σημειώθηκε με το ημερολόγιο να γράφει 9 Μαρτίου, το ρολόι του γηπέδου να δείχνει 9 η ώρα Αγγλίας, 9 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, από τον Έλληνα φορ που φορούσε τη φανέλα με το 9 και ήταν το 9ο του γκολ στη διοργάνωση!