Παναθηναϊκός: Πέθανε ο Μιχάλης Κίτσιος

Θλίψη προκαλεί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Κίτσιου σε ηλικία 91 ετών

Παναθηναϊκός: Πέθανε ο Μιχάλης Κίτσιος

Η κηδεία του ιστορικού παράγοντα του ΠΑΟ θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (12/3) στο κοιμητήριο του Παπάγου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια και τους οικείους του άλλοτε προέδρου του Συλλόγου Μιχάλη Κίτσιου.

Ο Μιχάλης Κίτσιος του Χρυσοστόμου γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1930 στο Άγιο Πνεύμα Σερρών και έγινε στρατιωτικός ενώ είχε ενεργή σχέση με τον αθλητισμό.

Το 1967 έγινε αναπληρωτής Γενικού Γραμματέως Αθλητισμού ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους εισέρχεται στα κοινά του Παναθηναϊκού ως κυβερνητικός επίτροπος, πόστο που υπήρχε σε όλες τις ομάδες τότε.

Φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον ερχομό του Φέρεντς Πούσκας στην Ελλάδα ενώ αμέσως μετά το Γουέμπλεϊ, τον Σεπτέμβριο του 1971 εκτέλεσε χρέη προέδρου του Συλλόγου μέχρι και το 1973.

Κατά την δεκαετία του ΄80 είχε οριστεί από την ΠΑΕ για κάποιο διάστημα ως υπεύθυνος διοικητικών υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Επανήλθε στην επικαιρότητα το 2009 όταν ανέλαβε εκ νέου την προεδρία του Παναθηναϊκού Α.Ο. και έμεινε μέχρι και τον Οκτώβριο του 2010.

Η κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Παρασκευή στο κοιμητήριο του Παπάγου και έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού θα κατατεθεί στεφάνι.