Παρτέι: «Η Άρσεναλ πάει για το Europa League, είναι ομάδα Champions League»

Ο Τόμας Παρτει εκπροσώπησε τους παίκτες της Άρσεναλ στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον Ολυμπιακό. Και δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση. 

Παρτέι: «Η Άρσεναλ πάει για το Europa League, είναι ομάδα Champions League»

Κόστισε στην Άρσεναλ περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει πείσει για τις ικανότητές του. Ο Τόμας Παρτέι πήγε από τη Μαδρίτη και την Ατλέτικο στην Άρσεναλ, αλλά με αρκετούς τραυματισμούς έως τώρα ο Γκανέζος μέσος δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Και εφόσον χρησιμοποιηθεί εναντίον του Ολυμπιακού (11/3-22.00) δήλωσε έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή!

«Θέλουμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε το Europa League για την ομάδα και για τον κόσμο μας. Η Άρσεναλ είναι ομάδα που ανήκει στο Champions League και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο Παρτέι αναφέρθηκε στις δυσκολίες της προσαρμογής του: «Ήταν δύσκολο για μένα να συνηθίσω στον τρόπο που παίζει η ομάδα και τις συνθήκες της Premier League. Κάνω ό,τι πρέπει για να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να παίξω περισσότερο. Τώρα αρχίζουν όλα! Έχω μάθει την ομάδα και με τον καιρό όλα θα είναι καλύτερα».

Ρωτήθηκε και για το λάθος του Τζάκα στο ματς με την Μπέρνλι: «Είναι ένας μεγάλος παίκτης. Δουλεύει σκληρά για την ομάδα και για τους συμπαίκτες του. Στο ποδόσφαιρο ξέρουμε όλοι ότι μπορεί να συμβεί ένα κακό ματς. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον για το καλό της ομάδας».