Ραφίνια: Τα βρήκαμε στο χρηματικό με την Φλαμένγκο!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μέσω Instagram, ενημέρωσε ότι επήλθε συμφωνία, στο οικονομικό σκέλος με την, πρωταθλήτρια Βραζιλίας, για την επιστροφή του στις τάξεις της

Ραφίνια: Τα βρήκαμε στο χρηματικό με την Φλαμένγκο!

Ένα βήμα πριν από την μεγάλη επιστροφή του στη Φλαμένγκο είναι ο Ραφίνια!

Ο, Βραζιλιάνος, δεξιός οπισθοφύλακας, πρώην του Ολυμπιακού, σε Instagram LIVE ξεκαθάρισε ότι στο θέμα των χρημάτων συμφώνησε με την πρωταθλήτρια Βραζιλίας και υποστήριξε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για την επάνοδο του στην ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο (απ' όπου τον απέκτησαν οι Πειραιώτες)

«Συμφώνησα στο ποσό που μου πρότεινε η Φλαμένγκο. Δεν υπάρχει βιασύνη. Η ομάδα έχει οργάνωση κι εγώ έχω υπομονή επίσης. Γνωρίζω ότι αυτό το διάστημα είναι δύσκολο όχι μόνο για την Φλαμένγκο, αλλά για όλες τις ομάδες λόγω της πανδημίας. Όλος ο κόσμος γνωρίζει την επιθυμία μου, η ομάδα έχει την ίδια επιθυμία, θα γίνει ό,τι πρέπει για το καλό και των δύο πλευρών. Η ομάδα είναι πάνω από όλους, πάνω από κάθε παίκτη.

Γράφτηκε και ειπώθηκε ότι ζήτησα υπερβολικά χρήματα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Όλα είναι υπό έλεγχο. Αυτήν την εβδομάδα θα ληφθεί μία απόφαση, η οποία θα είναι η καλύτερη για όλους», υποστήριξε ο Ραφίνια προαναγγέλοντας την επιστροφή του στη λαοφιλέστερη ομάδα της «χώρας του καφέ».

Σε 46 ματς σε διάστημα ενός χρόνου στη Φλαμένγκο ο Ραφίνια κατέκτησε πέντε τίτλους. Το πρωτάθλημα Βραζιλίας, το Copa Libertadores, το Supercopa, το Recopa και το πρωτάθλημα του Ρίο (Carioca).