Πασχαλάκης: «Δεν μας βγαίνει τίποτα, ο Θεός μαζί μας!»

Έτοιμος να αγωνιστεί όποτε κρίνει ο προπονητής του δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά την ισοπαλία στην Λαμία και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι «δεν μας βγαίνει τίποτα».

Πασχαλάκης: «Δεν μας βγαίνει τίποτα, ο Θεός μαζί μας!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV:

"Αυτή είναι η δουλειά μας, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Για να παίξεις σε αυτή την ομάδα, πρέπει να είσαι ένας δυνατός χαρακτήρας, που δεν σε απασχολεί τίποτα. Θέλω να είμαι δυνατός και να είμαι καλά, τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν.

Είμαι στην διάθεση του προπονητή μου, αυτός θα κρίνει αν είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι παραπάνω για το σημερινό παιχνίδι, ο στόχος επετεύχθη. Σήμερα είδαμε να παίζουν στην ομάδα πολλοί διαφορετικοί παίκτες και το θετικό ήταν ότι υπήρχε χημεία μεταξύ μας.

Έκανε την αξιολόγηση ο προπονητής και ατομικά και ομαδικά και νομίζω ότι θα πρέπει να είναι όλα έτοιμα για το επόμενο παιχνίδι. Οι στόχοι αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, έχουμε κουραστεί όλοι φέτος. Ο στόχος είναι να αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα τον εαυτό μας. Ο στόχος είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Βλέπετε ότι φέτος δεν βγαίνει τίποτα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ο Θεός μαζί μας".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας