Η Τρίπολη δείχνει τη διαφορά του Ολυμπιακού

Έχασε και ο ΠΑΟΚ από τον Αστέρα, ο οποίος έχει νικήσει Άρη και Παναθηναϊκό και έχει πάρει ισοπαλία από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.  Από τον Ολυμπιακό ηττήθηκε 4-0 στην Τρίπολη. Η «εικόνα» όλης της διαφοράς στη Super League.

Η Τρίπολη δείχνει τη διαφορά του Ολυμπιακού

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1 και έτσι ο Ολυμπιακός εφόσον νικήσει την Δευτέρα (1/3-19.30) στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο θα ξεφύγει πάλι 15 βαθμούς από τον βασικότερο ανταγωνιστή του για τον τίτλο, όπως τουλάχιστον θεωρήθηκε και ήταν μέχρι ένα σημείο της φετινής περιόδου.

Κι η Τρίπολη δείχνει σε απόλυτο βαθμό την κυριαρχία του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Πολύ απλά διότι από τον Αστέρα ο ΠΑΟΚ έχασε στην Τρίπολη με 2-1, με το ίδιο σκορ έχει ηττηθεί εκεί και ο Άρης, η ΑΕΚ έφερε 2-2 στο ΟΑΚΑ με την ομάδα του Ράσταβατς (είχε νικήσει 2-1 στον πρώτο γύρο), ενώ ο Παναθηναϊκός πήρε μόλις ένα βαθμό (έχασε 1-0 στην Τρίπολη, έφερε 0-0 στο γήπεδό του).

Κι ο Ολυμπιακός; Είχε πάει στην έδρα του Αστέρα στις αρχές του έτος (6/1/2021) και τον είχε νικήσει με έμφαση 4-0. Με τα γκολ του Σεμέδο και του Καμαρά στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και τον Φορτούνη με τον Μπρούμα να σκοράρουν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στο Φάληρο του Αστέρα επίσης άνετα, με 3-0.

Απέναντι, λοιπόν, σε μια ομάδα που έχει πλασαριστεί άνετα στην εξάδα της βαθμολογίας και έχει κάνει ζημιές σε όλους τους άλλους μεγάλους, ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες με συνολικό σκορ 7-0.

ΚΑΙ αυτό τα λέει όλα...