Ο Εμενίκε κατασκευάζει πολυτελέστατο νοσοκομείο

Ο Εμάνουελ Εμενίκε κατασκευάζει πολυτελέστατο νοσοκομείο στη Νιγηρία προκειμένου να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο τους συμπατριώτες του.

Ο Εμενίκε κατασκευάζει πολυτελέστατο νοσοκομείο

Τον θυμάστε τον Εμάνουελ Εμενίκε που πέρασε για μερικούς μήνες από τον Ολυμπιακό. Περισσότερο ντόρο είχε κάνει για τα όσα έπραξε εκτός γηπέδου παρά για τις επιδόσεις του εντός των τεσσάρων γραμμών. Ο Νιγηριανός επιθετικός είχε αποκτηθεί τον Ιούλιο του 2017 από τους "ερυθρόλευκους" και τον Ιανουάριο του 2018 αποτέλεσε παρελθόν για την ομάδα του Πειραιά.

Πλέον είναι 33 ετών και από τον Νοέμβριο του 2019 έχει μείνει χωρίς ομάδα. Μετά τον Ολυμπιακό πήγε στη Λας Πάλμας με τη μορφή του δανεισμού ώσπου αποδεσμεύτηκε από τους Πειραιώτες. Από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 δεν είχε ομάδα όταν και πήρε στη Βέστερλο. Δύο μήνες έμεινε στο βελγικό κλαμπ και τον Νοέμβριο αποδεσμεύτηκε.

Ποδοσφαιρικά μπορεί να έχει ξεχαστεί ο Εμάνουελ Εμενίκε, αλλά στη χώρα του είναι βασικό θέμα τα κατορθώματα του και τα όσα κάνει. Συγκεκριμένα ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατασκευάζει ένα απίστευτο νοσοκομείο στη Νιγηρία, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν τα Μέσα της πατρίδας του. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα δεν είναι σαφές πότε θα ανοίξει τις πύλες του το νέο νοσοκομείο, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα πολυτελέστατο νοσοκομείο.

Ο Εμενίκε που έχει βγάλει αρκετά χρήματα από το ποδόσφαιρο αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση προκειμένου να βοηθήσει τους συμπατριώτες του. Στη Νιγηρία είναι ιδιαίτερα αγαπητός και η συγκεκριμένη του πρωτοβουλία έχει προκαλέσει σωρεία αποθεωτικών σχολίων.