O «δάσκαλος» Ανδρούτσος!

Διαδικτυακή συνομιλία με παιδιά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού είχε ο Θανάσης Ανδρούτσος, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές στους εκκολαπτόμενους άσους. 

O «δάσκαλος» Ανδρούτσος!

Την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να συνομιλήσουν με τον Θανάση Ανδρούτσο είχαν οι παίκτες των Κ14, Κ15, Κ16 και Κ17 του Ολυμπιακού. Με την online συμμετοχή να πλησιάζει τα 100 άτομα, οι παίκτες των παραπάνω αγωνιστικών τμημάτων μαζί με τους προπονητές τους και τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη «ανέκριναν» τον Θανάση Ανδρούτσο, ένα παιδί που έχει περάσει από όλα τα στάδια του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού και πλέον λογίζεται σαν βασική λύση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Τα παιδιά κράτησαν για περίπου μία ώρα μπροστά στην οθόνη τον Θανάση, ρωτώντας τον σχεδόν τα πάντα. Για την εποχή που έβγαινε πρώτος σκόρερ των πρωταθλημάτων υποδομής με τη φανέλα του Ολυμπιακού όντας επιθετικός μέχρι και τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν!

Ήταν μια διασκεδαστική και πολύτιμη εμπειρία για όλους, τόσο για τα παιδιά, όσο φυσικά και για τον άστο του Ολυμπιακού, λίγο πριν ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας για τον κρίσιμο επαναληπτικό στην Ολλανδία.