Εβδομάδα «φωτιά» για τον Ολυμπιακό με ζόρικο πρόγραμμα

Πολύ δύσκολη εβδομάδα περιμένει τον Ολυμπιακό με τρία εκτός έδρας παιχνίδια για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Εβδομάδα «φωτιά» για τον Ολυμπιακό με ζόρικο πρόγραμμα

Η ρεβάνς της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά με το 4-2 που νίκησε στο "Γ. Καραϊσκάκης" έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα τον Ολυμπιακό τον περιμένει μία ακόμα εβδομάδα "φωτιά". Η ΕΠΟ όρισε τη ρεβάνς με τον Άρη για το Κύπελλο την Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 20:00. Αυτό σημαίνει ότι έχει δημιουργηθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα του Πειραιά.

Σε διάστημα μίας εβδομάδας ο Ολυμπιακός θα κληθεί να κάνει τρία ταξίδια για να παίξει τρία παιχνίδια σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Την Πέμπτη (22:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αϊντχόφεν σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο θα διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των "16" του Europa League.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για τον Βόλο προκειμένου τη Δευτέρα 1η Μαρτίου να αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό την τοπική ομάδα. Και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με τις δύο συνεχόμενες απώλειες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα περιθώριο να πάει χαλαρός στον Βόλο, αφού θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Τρεις ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου θα παίξει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τη ρεβάνς του 2-1 κόντρα στον Άρη. Ένα ακόμα πολύ σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό που θέλει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μαρτίνς καλείται σε αυτά τα ματς να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση προκειμένου να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα του.