Άρχισε να παίρνει χρόνο ο Πέπε

Για 90 λεπτά έπαιξε ο Πέπε στην ήττα της Φαμαλικάο από την Μπενφίκα. Υπό διαρκή παρακολούθηση από τον Ολυμπιακό. 

Άρχισε να παίρνει χρόνο ο Πέπε

Η απόφαση να δοθεί δανεικός ο Πέπε από τον Ολυμπιακό στην Φαμαλικάο ελήφθη για έναν και μόνο λόγο. Για να πάρει το χρόνο συμμετοχής ο Πορτογάλος μέσος, τον οποίο δεν έβρισκε στους πρώτους μήνες του στην ελληνική ομάδα, πίσω από Μαντί Καμαρά, Γιαν Εμβιλά και Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Η πιο ακριβή καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, με κόστος πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ από την Γκιμαράες, φυσικά και δεν πρόκειται να μείνει εκ μέρους των Πειραιωτών δίχως την αξιοποίηση που της αξίζει. Και αυτό που μετράει είναι να γυρίσει το επόμενο καλοκαίρι ο παίκτης στο ρόστερ, πιο έτοιμος από φέτος για να διεκδικήσει θέση στον νταμπλούχο Ελλάδας.

Ο Πέπε έπαιξε βασικός για 90 λεπτά στην ήττα της Φαμαλικάο από την Μπενφίκα με 2-0 στο «Ντα Λουζ» και είχε καλή απόδοση, παρά τις μεγάλες δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Σε ρόλο κεντρικού μέσου και σε διάταξη 5-3-2.

Βασικός ήταν και ο Ρούμπεν Βινάγκρε σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά (πήρε κίτρινη κάρτα), με τον παίκτη που δεν «έπιασε» στον Ολυμπιακό να έχει επίσης κερδίσει αμέσως θέση στην πορτογαλική ομάδα. Στην οποία ανήκουν και έπαιξαν στον αγώνα της Δευτέρας (8/2) άλλοι δύο πρώην «ερυθρόλευκοι»: ο Ζιλ Ντίας (βασικός, έγινε αλλαγή) και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας (μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο).